Изображение НАСА, архивНЛО с размерите на планета е заснето да навлиза

...
Изображение НАСА, архивНЛО с размерите на планета е заснето да навлиза
Коментари Харесай

Огромен предмет навлезе в орбитата на Земята

Изображение НАСА, списък

НЛО с размерите на планета е снимано да навлиза в орбитата на Земята. Масивният кубообразен обект е уловен в слънчевата и хелиосферната в обсерватория на НАСА, оповестява " Дейли Стар ", представен от Блиц.

Специалистът на НЛО Скот Уарнг е уверен, че става въпрос за " извънземен галактически транспортен съд ", който за пръв път е видян на 2 октомври тази година.

Уарнг, който ръководи уеб страницата за следения на НЛО, твърди, че обектът е от извънземен генезис и е с идентичен размер или може би по-голям от Земята. Уловеното НЛО наподобява квадратно по форма и оставя следите от пушек или газ след себе си.

" НЛО е голямо, и има квадратна или по-скоро кубообразна форма. При наблюдението то напускаше слънчевата сфера. Това е извънземен летателен съд, колкото самата Земя. Това е несъмнено доказателство, че извънземните съществуват и пътуват до и от слънчевата сфера по свое убеждение ", казва Уарнг.

Някои обвързаха появяването на НЛО с неотдавнашното закриване на Националната слънчева обсерватория и след серия от спирания през последните седмици, които засегнаха оборудването на НАСА.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР